Kako se postaje korisnik?

FONDACIJA - humanost bez granica ima za cilj da pomogne lečenje obolelih, ustanovama i udruženjima iz oblasti zdravstva i obrazovanja, kao i pomoć ugroženim porodicama.

Korisnik Fondacije postaje se veoma jednostavno.

Potrebno je da budući korisnik ispunjava sve navedene uslove iz Pravilnika, koji se zajedno sa Zahtevom nalazi na kraju ovog teksta. Zatim je potrebno da korisnik preuzme Zahtev, čitko ga popuni i potpiše ukoliko je punoletan, a ukoliko se radi o detetu, potrebno je da ga potpiše jedan roditelj. Popunjen i potpisan Zahtev se zatim skenira i zajedno sa kompletnom dokumentacijom koja je navedena u Pravilniku dostaviti mejlom na info@fondacija.rs ili lično.
Nakon provere da li korisnik ispunjava uslove, potpisuje se ugovor između korisnika i Fondacije. Nakon aktiviranja humanitarnog broja, koje traje nekoliko dana, započinje sakupljanje sredstava.

 

 

Potpisivanjem ugovora korisnik dobija svoj jedinstveni sms podbroj i u okviru Fondacije otvaraju mu se poseban dinarski i devizni račun za uplate i sakupljanje sredstava putem SMS-a.

Postoji više načina sakupljanja sredstava:

1. Slanjem SMS poruke na humanitarni broj 2407
Slanjem SMS poruka sa odgovarajućim brojem za bilo kog Korisnika na broj 2407. Vrednost poruke je 200 dinara.
Svi operateri su se odrekli zarade.
PDV se ne naplaćuje. 

2. Uplatom na dinarski račun
Svaki Korisnik ima svoj posebni dinarski račun na koji se može uplatiti novac. 

3. Uplatom na devizni račun
Svaki Korisnik ima svoj posebni devizni račun na koji se može uplatiti novac. 

4. Uplatom preko Interneta 
Uplata Korisniku preko Interneta se vrši platnim karticama preko "e-commerce" servisa Intesa banke. Novac se može uplatiti "Maestro", "Visa", “American expres” i "Master card" platnim karticama, kao i preko PayPal platforme. 
 

5. Skeniranjem QR koda Narodne banke Srbije
Uplata Korisniku na dinarski račun skeniranjem QR koda NBS IPS je najjednostavniji način doniranja.

 

Na stranici http://www.fondacija.rs/sr/uplate-isplate/uplate-i-isplate-po-korisnicima je za svakog korisnika vidljivo koliko novca je uplaćeno, koliko je potrošeno i u koje svrhe, kao i koliko novca je još potrebno da bi se dostigla ukupna tražena suma.

Kada se sakupi sav potreban novac, on će biti prebačen na račun ustanove ili kompanije u svrhu ostvarivanja cilja sakupljanja sredstava.

 

Provizija Fondacije je 5%.

 

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju!

 

Mail: info@fondacija.rs

Tel: 011/240-2407

Mob: 065/240-2407

Adresa: Ljutice Bogdana 1a, Beograd

 

pravilnik

zahtev

 

 
Fondacija "Humanost bez granica" – Vladimir Vučetić | Ljutice Bogdana 1a 11000 Beograd | 065/240-2407; 011/240-2407 | PIB: 109849156 | MB: 28829949 | ŠD: 9499/9002 | www.fondacija.rs